Najlepša ostrva u Grčkoj koja vredi posetiti ovog leta

Grčka je sve privlačnija destinacija turistima iz celog sveta, a ove godine je sve više ljudi zainteresovano za grčka ostrva…

Njena ostrva su upravo njeni aduti i biseri razbacani po moru. Oni su većinom „meta“ iskusnih turista koji su već iskusili lepote kontinentalne Grčke, a sada žude za novim uzbuđenjima i avanturama.

Ono što turiste najviše privlači su toplo more, ljubazni domaćini, bogata istorija, fenomenalne plaže i nezaboravan provod. Po nekim podacima Grčka u svom teritorijalnom sastavu ima oko 1400 ostrva, a od ukupnog broja ostrva samo nekih dvestotinak ostrva je naseljeno, dok su ostala nenaseljena.

Nije lako odlučiti se za neku od više stotina različitih turističkih destinacija u ovoj mediteranskoj zemlji, a još je teže pokušati da se odlučite za neko od ostrva u Grčkoj koja su vam na raspolaganju. Kako bismo vam pomogli izabrali smo pet ostrva gde će vaš odmor biti kao bajka.

Otkrijte ih u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group