Najčešće turističke prevare u Parizu i kako ih izbeći

Kada razmišljate o svom sledećem putovanju, ono što vam sigurno nije na pameti je da biste vrlo lako kao turista mogli postati meta različitih prevaranata.

Dok vi planirate odmor, oni planiraju kako da se dokopaju vašeg novca. Iako vas možda na sličan način nikad niko ne bi prevario u vašem gradu, kada na svoje čelo „nalepite“ etiketu turiste, vi zapadate za oko onima koji žive od toga da varaju druge. Profesionalci u svom poslu, moglo bi se slobodno reći.

Ako je Pariz vaša sledeća destinacija, dobro će vam doći da znate koje su to klasične prevare koje se odigravaju u njemu. Iako je u principu ova metropola poznata kao veoma bezbedan grad što se tiče kriminala, kada su prevaranti u pitanju nažalost još nije pronađen način da se oni efikasno uklone s ulica, jer im lako polazi za rukom da se predstave kao obični građani. Zato vam njihove prevare predstavljamo u našoj galeriji.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group