Lifestyle - Putovanja

Luksuzna laguna sa barom i vrhunskim pogledom na Islandu

Nije teško doneti sud o tome da je 2020. godina bila zaista nezahvalna što se putovanja tiče.

Zaljubljenici u egzotične destinacije i neistražene delove sveta, bili su osuđeni kao i većina “smrtnika” na sedenje kod kuće, i sećanje na ranije avanture. Ali od 2021. godine, imamo svi velika očekivanja. Ono što prvenstveno očekujemo je veća sloboda, u pogledu putovanja s kraja na kraj sveta.

Ako ste i sami optimistični po pitanju mogućnosti putovanja, i ako već u mislima ređate destinacije koje biste želeli da posetite, imamo za vas nešto fantastično. U pitanju je Sky Lagoon na Islandu, luksuzna laguna koja ima bar na vodi. Ova laguna smeštena je u blizini glavnog grada Rejkjavika i planirana je za otvaranje na proleće 2021. godine.

Geotermalno zaleđe uz more sa kog se pruža neverovatan pogled, kao stvoreno je za hednositičke trenutke uživanja i relaksacije. Svojim gostima ova jedinstvena laguna će omogućiti da se povežu sa svojim unutrašnjim bićem i da iskoriste blagodeti geotermalnih voda. Da bi užitak bio potpun, osim zadivljujućeg pogleda, sve one koji posete ovo jedinstveno mesto očekuje i bar na vodi uz mogućnost ručavanja na licu mesta.

Laguna se nalazi u zaleđu Atlantskog okeana i proteže se duž 70 metara, što je sasvim dovoljno za nezaboravno iskustvo. A ako vam jednostavan pogled na okean nije dovoljan, impresivni izlasci i zalasci sunca, kao i polarna svetlost i zvezdano nebo stvoriće čarobno iskustvo. Ne propustite priliku da uvrstite u svoj kalendar Island kao svoju buduću destinaciju za putovanje.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group