Kallisto Hotel, Santorini, Grčka

Santorini je najlepše kikladsko ostrvo, ostrvo koje se pojavilo u zagrljaju majke zemlje, ostrvo koje će svakog posetioca oduševiti svojim jedinstvenim lepotama i karakterom...

Ušuškan među zadivljujućim pejzažima Santorinija, Grčka, Hotel Kallisto predstavlja simbol luksuza, nudeći gostima nezaboravno iskustvo lepote, mira i gostoljubivosti. Smesten na slikovitim liticama ovog renomiranog ostrva, ovaj butik hotel oslikava suštinu grčkog šarma dok pruža usluge i sadržaje svetskog kvaliteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Skoog (@annamavridis)

Od trenutka kada gosti zakorače u Hotel Kallisto, obavija ih atmosfera elegancije i udobnosti. Arhitektura hotela savršeno se uklapa u tradicionalni kikladski stil ostrva, sa belim zidovima, kupolastim krovovima i lukovima vrata. Svaka pažljivo dizajnirana soba i apartman nudi mirnu oazu, sa zadivljujućim pogledima na Egejsko more.

Izvan luksuznog smeštaja i sadržaja, Hotel Kallisto gostima pruža priliku da se urone u neverovatnu prirodnu lepotu Santorinija. Od vođenih planinarenja duž staza ostrva do krstarenja oko vulkanske obale, avantura je zagarantovana, baš kao i odmor iz snova.

Kalista hotel je 200 godina staro zdanje, potpuno renoviran 2000. godine kada postaje veoma luksuzni hotel. Imajući u vidu arhitektonsku tradiciju Santorinija, stvoren je jedinstven, luksuzni hotel koji raspolaže svim modernim sadržajima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Virna🌺 (@virnaprave)

Svaki deo unutrašnjosti oslikava bogato nasleđe kuće i majstorski je dizajniran kako bi ponudio neverovatno iskustvo gostoprimstva, od prostranog rasporeda unutrašnjosti, detalja dekoracije u starom stilu, do visokokvalitetnih usluga i sadržaja dostupnih svim gostima.

Inače, ovaj ljupki hotel se sastoji od dva nivoa i uključuje prijatan bazen za opuštanje sa suncobranima i ležaljkama, kao i bar na otvorenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Skoog (@annamavridis)

Odličan servis, potpuno obučeno osoblje i prijatan ambijent, u kombinaciji sa ličnom negom i gostoprimstvom poziva vas da otkrijete neuporedivu lepotu Santorinija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Skoog (@annamavridis)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group