Kako jesti kao lokalac kada ste u Italiji?

Svi mi mislimo da dobro poznajemo italijansku kuhinju.

Bez obzira na to gde vas put odvede, u svim većim gradovima širom sveta ćete pronaći italijanske restorane. Takođe, italijanske specijalitete možete sa lakoćom napraviti i u svojoj kuhinji od jednostavnih sastojaka kupljenih u najbližem marketu. Na netu je takođe moguće pronaći recepte za čuvene soseve, po kojima je Italija poznata koji čak mogu nadmašiti autentičnost i ukus onih pravih. Ali, sa svim ovim ipak ne možete da osetite stvarni ukus Italije.

Možda imate u planu da uskoro krenete put ove prelepe zemlje i želja vam je da zaista uživate u hrani koja se tamo priprema, ali da to ne budu obroci koji se uglavnom služe turistima u restoranima najprometnijih destinacija poput Venecije. Naime, postoje neka prepoznatljiva regionalna jela koja su “prešla glanice” i zaista u jednom zalogaju “opisala” lepotu Italije. Ako želite da jedete kao lokalac u Italiji, dozvolite nam da vam u tome pomognemo.

Zavirite u našu galeriju.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group