Iznajmite srednjovekovni dvorac na Airbnbu

Srednjovekovni dvorac Llaes koji je smešten u Kataloniji nalazi se u ponudi na AirBnB i to veoma povoljno.

Kapacitet je za 16 ljudi, a možete ga iznajmiti za manje od 22 evra po noći! Ne znamo da li će u boravak biti uključen i duh, ono što znamo jeste da je to jedinstvena prilika da se sredinom 2020. godine osećamo kao srednjovjekovni lik.

Izgrađen u 10. veku, Zamak Llaes - proglašen lokalitetom od nacionalnog kulturnog interesa - nalazi se u oblasti Ripolles između reka, dolina i planina. Nakon sveobuhvatne reforme za prilagođavanje objekata zahtevima ruralnog turizma, smeštajni kapacitet ima smeštaj za 16 ljudi. Ovo je idealno za porodična putovanja, druženje sa prijateljima, pa čak i za venčanja! Da, dobro ste pročitali, dvorac ima i kapelu (mada, ako planirate da se venčati u njemu, prvo morate razgovarati s domaćinima).

Ako želite da ostanete u dvorcu, a da pritom ne ostavite bogatstvo, pozovite još 15 prijatelja i platićete 21,50 evra za noć. Pored toga, trebalo bi da znate da ako ostanete nedelju dana, domaćini će vam dati popust od 25%, a ako se odlučite za mesec dana, ponudiće vam popust od 50%.

Primamljivo, zar ne?

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group