Inflatable Island - raj za ljubitelje jednoroga

Fanovi jednoroga će biti oduševljeni!

Na Filipinima postoji mesto nazvano „Inflatable Island“ gde je sve obojeno roze i ljubičastim nijansama.

Ovo će svakako biti jedno od najpopularnijih mesta na Filipinima ove godine. Ostrvo na naduvavanje je najveće plutajuće igralište u Aziji i nalazi oko 80 kilometara zapadno od Manile. Nedavno je kompanija objavila da je igralište na naduvavanje upravo poraslo - i sada se prostire na preko 4.100 kvadratnih metara, što je oko osam košarkaških terena postavljenih jedan pored drugog.

Na ovom ostrvu, koje se nalazi iznad vode, naći ćete mostove, ljuljaške, tornjeve, duge, iznenadne kiše, ležaljke i suncobrane u pastelnim nijansama i ogromne jednoroge na naduvavanje. Pored ostrva „Unicorn“, na igralištu se nalaze i brojne zabavne aktivnosti, uključujući džungla barove, dnevne boravke, tobogane, stene za penjanje, jastuke za skakanje i džinovske tramboline. Tu je i „Pink Ball Lounge“ koji je apsolutno zadivljujući i izgleda kao da je napravljen za flamingose.

Svaki deo igrališta je pogodan za Instagram sliku - naročito ostrvo jednoroga inspirisano mitskim stvorenjima.

Pogledajte kako izgleda ovo magično ostrvo!

 M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group