Havajski luksuz

Fairmont Kea Lani izgleda kao da je ispao sa stranica luksuznog časopisa...

Svi apartmani i vile ovog prelepog mesta smešteni su duž ekskluzivne tropske plaže. Za razliku od drugih luksuznih odmarališta na Havajima, Fairmont Kea Lani je jedini hotel na plaži sa dva polumeseca. Iako na mirnom mestu, prodavnice, restorani, golf tereni i teniski tereni su svi unutar jedne milje.

Na prvi pogled, ovaj prizor ne deluje tipično havajski; norfolški borovi stoje na ulazu, a pločice sa šarama u predvorju, bazeni sa geometrijskim fontanama i svodovi podsećaju na arhitekturu mavarskog stila. Ali, na neki način, ova kombinacija funkcioniše - ovi elementi se elegantno uklapaju sa lokalnim karakteristikama u ovom jedinstvenom havajskom odmaralištu.

Arhitektura odiše suptilnom elegancijom, a postoji nešto umirujuće u besprekorno uređenom okruženju. Oseća se mir i privatnost, čak i pored bazena koji je tokom dana prepun porodica - čini se da niko ne žuri nigde. Od osoblja do recepcije, pa sve do restorana usluga je besprekorna, srdačna i iskrena.

Objekti odmarališta su takođe izvanredni. Impresivni spa centar nudi tretmane talasima, nedeljno se organizuju ture koje istražuju havajsku kulturu i autohtone biljke, uključujući iskustva u kanuima, časove jezika, kao i časove hule. Tu su i hidromasažni bazeni, laguna sa šankom za kupanje i vodeni tobogan u glavnom bazenu. Ovde nema potrebe da brinete o taksiju, uslužni automobil vam pruža prevoz do prodavnica, restorana i golf terena u okolini.

Možete birati između dve vrste smeštaja: jedan od 413 apartmana raspoređenih duž sedmospratnice u obliku slova V ili 37 dvospratnih vila na samoj obali mora; svi su prostrani po havajskim standardima i mogu da prime do četiri osobe. Apartmani sa žutim i zelenim zidovima imaju udobne krevete sa svilenkastim posteljinom, dva televizora, sofe u obliku slova L sa krevetima na razvlačenje u odvojenoj dnevnoj sobi, veliku terasu sa stolom za ručavanje na otvorenom i ležaljkama, mermerna kupatila sa kadama i odvojeni kišni tuš.

Nedavna renovacija vredna 2,4 miliona dolara osvežila je glavni restoran Kea Lani, popularno mesto pored bazena sa tropskom tematikom za doručak. Ako žurite, možete uzeti nešto sa sobom iz marketa koji nudi kafu, peciva i delikatese, uključujući sendviče, salate, pice i poke.

Za večeru možete birati između havajskog fjužn restorana koji ističe živopisnu međunarodnu kulturu havajskih plantaža šećera. Ili se jednostavno opustite uz lagane obroke u baru pored bazena, gde su cene jela oko 20 dolara. Takođe možete uživati u spektakularnim zalascima sunca i živoj muzici petkom i subotom uveče.

Ovaj prostrani objekat pruža brojne sadržaje za porodice, uključujući dečji klub, besplatne obroke za decu do pet godina, igre na travi i sezonske aktivnosti poput takmičenja u pravljenju zamkova od peska i posebnih događaja poput "Univerziteta sirena", gde deca uče da plivaju u repu sirene, kako bi svi uživali u boravku.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group