Lifestyle - Putovanja

Da li ste nekad stali na dasku za surfovanje?

U želji da dožive nalet adrenalina, zaljubljenici u morske talase odvažno staju na dasku za surf.

Svi oni koji su makar jednom stali na ovakvu dasku, i iskusili sečenje ogromnih talasa, priznaće vam da je to nešto što se ne može opisati rečima. Surfovanje je zamišljeno za one koji se ne plaše da iskuse život punim plućima.

"Lov" na najveće talase zapravo je misija svakog iskusnog surfera. Talasi visoki po nekoliko desetina, pa čak i stotina metara, u koje je zastrašujuće i gledati, za njih su nešto poput nevidljivih lanaca koji ih vuku ka sebi. Ne mogu im odoleti i zanemaruju često blizine stena u okolini. Suočiti se sa tako nečim snažnim, nemilosrdnim i izaći ispod snopa vode kao pobednik, ravno je samo najhrabrijima na svetu.

Ako ste u potrazi za inspiracijom koja će vas navesti da stvari gledate kroz širu prizmu, zavirite u našu galeriju fotografija. Rečeno je davno da je svet zapravo kao knjiga, a da oni koji ne putuju imaju priliku da pročitaju samo jednu jedinu stranicu. Zato otputujte danas sa nama na najlepše plaže sveta, kojima dominiraju džinovski talasi.

Ž.J.

Izvor: Swirled

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group