Zvezde i nebo u vašoj spavaćoj sobi

Ako želite da se osećate kao da ležite u polju i gledate u predivno noćno nebo postoje trikovi poput ovih koje uvek možete iskoristiti...

Noćno nebo puno zvezda je prizor kome se divimo, ali je retko moguće gledati u kristalno nebo, posebno u prometnim gradovima punih smoga...

Postoji nešto posebno što hipnotiše u zvezdanim noćima. Ako želite da se osećate kao da ležite u polju i gledate u predivno noćno nebo, postoje neki trikovi koje možete koristiti.

Zvezdano nebo projektor

Zvezdano nebo projektor je najlakši način da postignete izgled kosmičkog plafona. Cene su različite, u zavisnosti od modela i tipa projektora. Izaberite projektor na osnovu onoga što želite da vidite - sazvežđa, zvezde ili magline.

Svetlarnik

Ako živite u predgrađu ili negde daleko od velikog grada gde je nebo čisto i zvezde sijaju, možete instalirati svetlarnik na svoj plafon iznad kreveta. Na taj način ćete uživati u noćnom nebu bez napuštanja toplog kreveta. To je skuplje rešenje, ali izvodljivo i definitivno donosi više prirodnog osvetljenja u vaš dom.

Nalepnice u obliku zvezda i planeta

Svetlo u boji u mraku je zabavan način da ulepšate svoju spavaću sobu. To može zahtevati više vremena i truda ako želite da napravite kvalitetno noćno nebo, ali je takođe moguće da sve uradite sami ili uz pomoć profesionalaca. Takođe možete pokušati sa nalepnicama u oblicima zvezda i drugih kosmičkih tela koje svetle u mraku.

Led diode

Isto tako, noćno nebo možete kreirati u svojoj spavaćoj sobi koristeći LED diode. Instalacija može zahtevati pomoć stručnjaka, ali definitivno vredi. Sada možete uživati u lepoti zvezdanog neba, i to svaki put kada legnete u krevet.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group