Home decor apps: 7 najboljih aplikacija za uređenje vašeg doma

Ako želite da razvijete i usavršite svoje veštine u dizajnu enterijera, onda samo pogledajte sledeće aplikacije.

Ako prolazite kroz period u kojem želite da transformišete svoj dom, ali vam nedostaje inspiracija, na sreću uvek postoji spasonosno rešenje na internetu.

Sledeće aplikacije za uređenje doma će vam biti više nego korisne jer će vaš lični prostor pretvoriti u najtoplije i najudobnije sklonište.

1. Redecor

Ova aplikacija je idealno rešenje za one koji žele da unaprede svoje veštine u uređenju enterijera doma, ali nemaju pojma odakle da počnu. Redecor pomaže korisnicima da se upoznaju sa različitim stilovima dok proširuju svoje vidike u pogledu dizajna enterijera.

Redecor je dostupan na iOS-u u Apple App Store-u i u Google Play prodavnici za Android.

2. Design Home

Design Home je još jedna aplikacija koja poboljšava naše veštine u dizajnu enterijera dok daje adekvatne povratne informacije koje omogućavaju svojim korisnicima da „glasaju za svoje omiljene sobe i prostore kroz živu i kreativnu zajednicu“.

Design Home je dostupan na iOS-u u Apple App Store-u i u Google Play prodavnici za Android.

3. Room Planner

Pomoću Room Plannera možete dizajnirati i ukrašavati fotorealistične sobe komadima stvarnih brendova. Sve dobija realne dimenzije od boja na zidovima do nameštaja.

Room Planner je dostupan na iOS-u u Apple App Store-u i u Google Play prodavnici za Android.

4. Wayfair

Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija za uređenje doma sa preko 1,4 miliona recenzija i omogućava korisnicima da kupuju, dizajniraju i vizualizuju svoj kućni dekor, sve na jednom mestu. Aplikacija takođe beleži artikle koje naručujete da biste znali kada će stići.

Waifair je dostupan na iOS-u u Apple App Store-u i u Google Play prodavnici za Android.

5. Houzz

Houzz nudi korisnicima mnoge funkcije prethodnih aplikacija i poseduje neophodnu tehnologiju za „otkrivanje i kupovinu stvari direktno sa Houzz fotografija“.

Houzz je dostupan na iOS-u u Apple App Store-u i u Google Play prodavnici za Android

6. Home Design 3D

Sa Home Design 3D možete dizajnirati svoj prostor tačno onako kako želite, odabirom odgovarajućih dimenzija objekata i svih detalja oko unutrašnjeg uređenja vašeg doma.

Home Design 3D je dostupan na iOS-u u Apple App Store-u i u Google Play prodavnici za Android.

7. Decor Matters

U Decor Matters možete da delite svoje stavove i savete sa drugim korisnicima o dizajnu. Takođe možete „kreirati“ enterijer i eksterijer svog doma, dobijajući najpametnije ideje i rešenja.

Decor Matters je dostupan na iOS-u u Apple App Store-u.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group