Moderne ideje: bela kuhinja i delikatni detalji

Kuhinja je važan deo svakog doma...

Ona je mesto u kojem se okuplja porodica i iz kojeg uvek dopire fantastčan miris hrane. Kako spada u prostorije koje moraju biti "tip-top", ona mora biti savršeno uređena, ali i praktična kako bi se olakšalo funkcionisanje u njoj.

Postoji mnogo načina na koje možete dekorisati ili potpuno preurediti kuhinju, ali je najefektivniji - "all in white" opcija ili sve u belom. Bela boja je zaslužna za vizuelno veći prostor i otvoreniji izgled, što je svakoj kuhinji i potrebno. Kuhinja uvek treba da izgleda sveže, svetlo i prostrano. Ne samo da će tako izgledati bolje, već je možete još više poboljšati uz pomoć detalja.

Cveće, magazini, jednostavni lusteri i tepisi - sve su ovo detalji koje možete ubaciti u vašu kuhinju i instant je učiniti boljom. Naročito ako izaberete šarenolike detalje, jer će razbiti monotonost bele, ali i dodati poseban šik vašoj kuhinji.

Pogledajte našu galeriju sa idejama i inspirišite se sa fantastičnim idejama za preuređivanje kuhinje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group