avon akcija za borbu protiv raka dojke

Love nest: 5 elemenata koji će transformisati vašu spavaću sobu

Jednostavni saveti za stvaranje posebne atmosfere.

Kako izgleda vaša spavaća soba? Koje želje  izaziva kod vas – da se prepustite strasti i zdravom snu ili završite godišnji izveštaj bez rastanka sa laptopom posle posla?

Verujemo da postoji samo jedan tačan odgovor - prvi, pa smo odlučili da razgovaramo o jednostavnim načinima da ovo mesto u kući učinimo što udobnijim i pretvorimo ga u ljubavno gnezdo.

Prelepa posteljina prijatna za kožu

Svila, saten ili kuvani pamuk su najbolje opcije. Veoma su prijatni za telo, izgledaju odlično i daju prostoru poseban komfor. Izaberite neutralne svetle nijanse - mlečne, kremaste ili se oslonite na duboke i bogate nijanse - plave, antracitne. Još jedna ideja - kombinovati različite boje u jednom kompletu!

Sveće

Prelepe mirisne sveće su posebna vrsta umetnosti i zadovoljstva! Naši zimski izbori su miris bora Maison Francis Kurkdjian i sočne smokve The Homesta.

Jastuci i prekrivači

Još jedan važan detalj. Kombinujte različite teksture i boje, otiske i oblike - nema ograničenja!

Osvetljenje

 

Viseće i noćne lampe mogu da transformišu celu sobu - važno je uzeti u obzir ne samo njihov dizajn, već i ton svetlosti koji daju. Poželjno je toplo ili neutralno svetlo.

Cveće

Prelep buket rezanog cveća ili raskošno zelenilo sobne biljke - izbor je na vama. Zapamtite da nisu sve biljke podjednako bezbedne za spavaću sobu: spatifilum, hlorofitum, sansevieria i geranijum su idealan izbor za mesto gde spavate i odmarate. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group