Kuća u Njujorku daje nam inspiraciju za naš zimski dekor

Kuća koju odlikuje etno i rustična estetika.

U naselju Red Hook, a posebno u okrugu Dačes u širem području Njujorka, jedinstveni dom dominira i pretvara se u krajnje idilično okruženje za jesen i zimu.

Ono što nam u početku privlači pažnju je zeleni pejzaž na kome se nalazi i pruža neverovatan pogled. Kuća je u vlasništvu mlade porodice, koja je godinama živela u Londonu, očajnički tražeći okruženje koje odlikuje opuštajući osećaj.

Područje na kome se kuća nalazi izdvaja se po miru kojim odiše, kao i po jedinstvenoj auri koja dominira atmosferom. Sastoji se od dva sprata i odlikuje je mnogo velikih prozora, što rezultira da kuća postaje "jedno" sa prirodnim okruženjem, koje se sastoji od nijansi plave i zelene.

Što se tiče enterijera kuće, ono što dominira je platno zemljane boje koje je kombinovano sa nekim hrabrijim i izrazitijim tonovima. Impresionirani smo jedinstvenim načinom na koji su svi predmeti kombinovani jedni sa drugima, predstavljajući savršenu sliku o tome kako se može postići vrhunska kombinacija bezvremenskog dizajna zajedno sa savremenim konstrukcijama i impozantnim umetničkim delima, ali i elementima koji potiču iz prirode.

Obraćajući pažnju na najmanje detalje, osim nameštaja, boja i dodataka, može se videti koliko su se lepo uklopili sofisticirani ukrasni predmeti koji daju elegantan karakter.

U međuvremenu, vešti dodiri izgledaju kao savršen dodatak iz prostora u prostor, dajući sofisticiraniji efekat i čineći sobe mnogo modernijim i prilagođenijim današnjici. Istovremeno, ogromni prozori rade fantastično, jer imaju efekat da prostore „preplave“ sunčevim zracima.

Fantastično okruženje u opštem kontekstu okuplja minimalističke elemente, ostvarujući apsolutnu harmoniju sa prirodnim dodacima. Pomalo nostalgična, ali istovremeno izuzetno moderna, ova kuća pruža porodici mogućnost da uživaju u svakom trenutku, kako u jesen i zimu, tako i u drugim vremenskim periodima.

Otkrijte u galeriji još fotografija kuće!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group