Frižideri dizajnirani posebno za ljubitelje šampanjca

Više slika

Više slika

Malo stvari u ovom životu je bolje od čaše ohlađenog šampanjca...

I dok se Veuve Clicquot decenijama starao da njihove flaše šampanjca sa karakterističnom narandžastom etiketom ne izostanu ni u jednoj prilici, oni sada sarađuju sa brendom Smeg, kako bi se postarali da se svaka flaša čuva na ispravnoj temperaturi.

Dva brenda su predstavila dva nova frižidera ograničenog izdanja, "obučena" u karakterističnu zlatno žutu nijansu Veuve Clicquot. Par - mali i veliki frižider - imaju dizajn inspirisan pedesetim godinama, kojem između ostalog, brend Smeg duguje svoju reputaciju.

Najveći model je frižider pune veličine sa dosta prostora za skladištenje, idealan za porodice ili veće prostore. Sastoji se od tri podesive staklene police, dve fioke i staklenog poklopca, zajedno sa odeljkom za zamrzavanje koji dolazi sa posudom za led.

Manja verzija je idealna za kućni bar. Ima dve podesive staklene police i fioku, zajedno sa fiksnom policom za flaše i dve podesive police. Pored toga, uređaj ima energetski efikasno LED osvetljenje i nisku potrošnju struje od 142 kwh godišnje.

Pored toga, obe verzije imaju statičko hlađenje i proizvedene su u Italiji sa jakim fokusom na kvalitet. Veća varijanta Fab 28 i manja Fab 10 koštaju 6.000 dolara, odnosno 4.000 dolara.

Za više informacija i uputstva za naručivanje pogledajte sajt brenda Smeg ili Veuve Clicquot.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group