Enterijer - Uređenje doma

Boje ulaznih vrata koje ćete viđati na svakom koraku u 2021. godini

Kada biste mogli svoju ličnost da iskažete putem boje svojih ulaznih vrata, koja bi to boja bila?

Već neko vreme primetan je trend u obliku nekonvencionalnih boja po pitanju ulaznih vrata. Osnovni razlog tome je činjenica da će vam vaša omiljena boja poželeti najlepšu dobrodošlicu kada se budete vraćali kući. Klasična bela vrata, koja su gospodarila decenijama, lagano padaju u zaborav, a na scenu stupaju živopisnije boje. Našu današnju temu posvećujemo upravo njima.

CRVENA ULAZNA VRATA

Ako volite intenzivne boje, crvena je vaš najbolji izbor. Ona se ističe svojom energičnom i upadljivom aromom. Ako želite da istaknete vaš ulazni prostor, ne postoji bolja boje od crvene. Osim što će skrenuti pažnju na vaš dom, ona će i vrlo mračni trem pretvoriti u privlačan i zanimljiv. Crvena boja nam dolazi u mnogo nijansi od kojih su najprivlačnije boja cigle i burgundi crvena.

TEAL ULAZNA VRATA

Mešavina plave i zelene donosi nam predivnu teal boju. Opuštajuća i vedra kao stvorena je za opisivanje ulaznih vrata. Po svom ukusu možete odabrati nijansu teal boje koja više teži ka plavom ili zelenom tonu, pri čemu će svaka od njih doneti izvrsnu mirnoću vašem domu.

DRVENA ULAZNA VRATA

Prirodno drvo je i dalje najpopularnija opcija pri dekoru kako enterijera tako i eksterijera. Drvo donosi bezvremenski šarm svakom prostoru, bilo da ga koristite u njegovoj izvornoj ili ofarbanoj varijanti. Ako imate tu sreću da imate drvena ulazna vrata, malo sveže boje ili laka će odaraditi odličan posao. Mahagoni je boja za kojom treba da posegnete ako želite elegantan ulazni prostor.

CRNA ULAZNA VRATA

Klasika je nezamisliva bez prisustva crne boje. Ako volite kontrastne efekte, bela fasada i crna ulazna vrata su vaša najbolja kombinacija. Ovakva boja vrata doneće vašem ulaznom prostoru uglađenost apelujući na vašu snažnu ličnost.

DRUGE SMELE BOJE

Na listi drugih smelih boja za kojima možete da pođete kako bi svoj dom učinili jedinstvenim nalaze se zeleni i žuti tonovi, kao i narandžasti i pink koji čine da jedan savremen dom zaista dobije vedriju stranu karaktera.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group