Tapete sa botaničkim otiskom savršene za prolećni dekor doma

Sa svakim novim danom sve smo bliži prolećnoj sezoni.

Ako ne možete da dočekate prve prolećne dane, možda je jedna od ideja kojom možete da se poslužite dekoracija vašeg doma u prolećnom stilu. Najlakši način da promenite izgled bilo koje prostorije u svom domu jeste da joj podarite jedan akcentni zid. Predlažemo vam da to budu tapete sa botaničkim i cvetim uzorcima koje će uneti svežinu u vaš životni prostor.

Na raspolaganju vam je izuzetno mnogo vrsta tapeta koje prikazuju cvetna polja, livade, šume, ali i neke apstraktne botaničke otiske. Ako želite da stvorite vrlo lagan i svež osećaj u enterijru, posegnite za svetlijom šemom boja kao i za realističnim uzorcim. Otisci inspirisani akvarelom su takođe vrlo privlačna varijanta sa kojom ne možete pogrešiti.

Međutim ako više volite rafinirane prikaze u prostoru sa prelepim dekorom i ćudljive botaničke pozadine koje dodaju interes prostoru, pronađite tapete upečatljivih boja. Jedna od najmodernijih varijanti među botaničkim tapetama je ona koja prikazje tropsko lišće u krupnom planu. Zahvaljujući ovim tapetama možete da probudite svaku prostoriju u svom domu i prizovete proleće.

Savršene su za postavku kako u ulaznom prostoru, tako i u vašoj dnevnoj, dečijoj i spavaćoj sobi, a vrlo lepo mogu da izgledaju ako se njima naglasi jedan zid u trpezariji ili kuhinji. Budite slobodni da zavirite u našu galeriju i pronađete svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group