Šta može da zameni pločice u kupatilu: 10 originalnih ideja

Više slika

Više slika

Ko je rekao da su pločice u kupatilu obavezne?

Ukoliko ne volite stereotipe, imamo za vas nekoliko ideja. Pločice u kupatilu možete zameniti slikama, tapetama i drugim zanimljivim materijalima koji će transformisati vaše kupatilo u umetničko delo.

Nestandardne pločice

Ako zaista volite pločice i smatrate da kupatilo nije kompletno bez njih i niste spremni da ih se odreknete, možete koristiti originalne verzije za oblaganje kupatila. 

Mahovina

Mahovina je veoma moderan materijal u opremanju enterijera. Izgleda predivno i unosi dah prirode u svaki prostor.

Boje

Sada proizvođači nude širok spektar boja, koje su specijalno dizajnirane za vlažne prostorije kao što su kupatila. Dakle, ne morate da strahujete da će se boja oštetiti tokom vremena.

Slike

Vrlo neobična ideja za dizajn kupatila - dekoracija zidnim slikama i foto kolažima.

Kamenje

Dakle, sada znamo zašto ljudi sakupljaju kamenčiće duž morske obale! Samo pogledajte kako ih originalno možete koristiti za dekoraciju poda ili zida u kupatilu.

Drvo

Drvo ne izlazi iz mode već dugi niz godina. Za uređenje kupatila možete koristiti listove iverice i ostatke laminata ili parketa.

Neobični predmeti

U dizajnu kupatila bezbedno možete da koristite neke materijale i objekte. Na primer, ako je vaša porodica zainteresovana za biciklizam, zašto ne biste koristili bicikl kao postolje za umivaonik.

Ogledalo - pločice

Ove pločice vizuelno povećavaju prostor i čine ga vazdušastim. Ali zapamtite da je o ovim pločicama teško brinuti, tako da je najbolje da se ne koriste u najvlažnijim oblastima u kupatilu.

Tapete

Nije nužno da sve zidove u kupatilu dekorišete tapetama. Na kraju krajeva, bez obzira koliko izgledaju dobro, kupatilo je prilično vlažno mesto.

Novi materijali

U dizajnu kupatila sve više se koristi mikro-cement. Ovaj materijal je idealan za ljubitelje „loft“ stila.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group