Razigrane prolećne ideje za dekor kuhinje

Iz dana u dan temperature su u porastu, a to može značiti samo jedno – proleće je skoro tu!

Ako želite da ga na prigodan način dočekate u svom domu, priređujući mu lepu dobrodošlicu ideje za dekoraciju koje vam danas donosimo, bi vam u tom pogledu mogle pomoći. Naime, prostor koji smo odabrali je vaša kuhinja, koju ćemo pretvoriti u cvetnu livadu. Inspirisani mirisima i zvucima proleća iznosimo pred vas pregršt ideja za prolećni dekor vaše kuhinje, kao centralne prostorije svakog doma.

STVORITE AKCENTE

Kuhinjski prostor je jednostavno savršen za prolećnu dekoraciju. Možete iskoristiti bilo koji slobodan zid, kuhinjsku pozadinu, ormariće, okvire prozora ili vrata kako bi na njih naneli vedre boje i uneli dobre vibracije u vašu kuhinju. Pregršt nijansi žutih, zelenih, plavih i pink tonova stoji vam na raspolaganju. Osim boja možete se poslužiti i sa zanimljivim tapetama sa cvetnim i botaničkim otiscima.

UNESITE PRIRODNU U SVOJU KUHINJU

Možda u svojoj kuhinji već imate neke začinske biljke ili malo saksijsko cveće, ali da biste joj poklonili osećaj proleća, ispunite je zelenilom od poda do plafona. Svaka raspoloživa polica, prozorska daska ili viseća varijanta u korpama na dohvat vam je ruke kako bi uneli prirodu u svoj kuhinjski prostor. Takođe možete odabrati i rezano cveće u lepim vazama kog s proleća ima u izobilju.

POSUĐE I TEKSTIL U BOJAMA PROLEĆA

Kako bi se kroz vašu kuhinju provlačilo dobro raspoloženje unesite u nju posuđe i tekstil vedrih boja. Potražite lepe keramične posude u zelenim i plavim nijansama, pletene korpe u pink koloru, stolnjake, kuhinjske krpe i zavese u žutim nijansama i podne prostirke zanimljivih šarenih dezena.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group