Prelepi cvetni aranžmani za uskršnju dekoraciju

Više slika

Više slika

Kreirajte prelepu dekoraciju za Uskrs, koja će obradovati vaše ukućane i goste...

Iako se za Uskrs više vremena posvećuje dekoru jaja, ne možete reći da dekoracija stola ili prostorije u kojoj ćete boraviti tokom praznika nije bitno. Među mnogobrojnim idejama za dekorisanje smo pronašli nekoliko najlepših u kojima je glavni akcenat stavljen na prelepo cveće.

Ako tražite inspiraciju za uskršnje cveće znajte da ne morate nužno ulagati u raskošne uskršnje bukete, već da i nekoliko malih ali dobro izabranih cvetova može napraviti veliki uticaj. Od komada uparenih sa korpama, do cveća aranžiranog u vazama, u našoj galeriji pogledajte slike koje će vam poslužiti kao savršena inspiracija za dekor. 

Možete uzeti gomilu cveća, uključujući obavezne lale i karanfile, i podeliti ih u manje vaze ili tegle i izložiti na pokrivaču, sa lišćem i ukrasima raspoređenim na dnu kako biste stvorili zadivljujući uskršnji cvetni aranžman. Ruže sa kratko odsečenim stabljikama izložene u neusklađenim čašama i šoljama takođe mogu dati šarmantan iskaz.

A uskršnje drvo ukrašeno šarenim jajima i svežim cvećem ispod unosi trenutno prolećno veselje u sobu. Možete dodati i lažno cveće ako tražite maksimalan efekat. Neobične vaze kao što su čajnik ili lepe šoljice sa tanjirima takođe mogu da naprave šarmantne prikaze sa cvećem raspoređenim unutra.

A za jednostavan aranžman, smeli cvetovi poput božura i anemona koji plutaju u posudi vode, imaju neodoljiv izgled koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Uostalom, pogledajte i sami neke od najlepših ideja za uskršnje cvetne aranžmane koje smo pripremili za vas!

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group