Enterijer - Dekor

Ove Nove godine – budite kreativni!


Za svakog od nas, Nova godina predstavlja nešto posebno – bilo da tada imamo priliku da provedemo vreme sa voljenima, ili da je posmatramo kao šansu za novi početak.

U nju ulazimo sa nadom da će godina koja je pred nama biti drugačija. Nadamo se da ćemo ispuniti svoje snove i želje, biti odvažniji i hrabriji, spremniji na rizike i sve izazove koje će ona postaviti na naš put. Ipak, neki kažu da Nova godina nije novi početak, a nije ni kraj, već nastavak u koji ulazimo bogatiji za mnoga iskustva.

Ovoga puta, mi vam predlažemo da u Novu godinu uđete kreativniji i maštovitiji nego ikada do sad, uz neverovatnu ponudu KARE Design brenda.

KARE Design brend je idealni saveznik svakoga ko želi da učini svoj dom posebno čarobnim i originalnim za vreme praznika. Ipak, KARE nije jedan od onih brendova koji postaju kreativni samo u doba praznika, već svoju neverovatnu maštu ispoljava tokom čitave godine. KARE je uvek kreativan i poseban, drugačiji od svih drugih!

Bilo da želite da osmislite ili redizajnirate enterijer svog doma, oplemenite svoj radni prostor, poklonite nešto svojim voljenim osobama ili poslovnim partnerima, KARE Design vam obećava najoriginalnija rešenja, koja će odogovarati svakom ukusu. 


Ušuškajte se ove zime!

Pahuljasta mekoća krzna mami na opuštanje i uživanje u zimskim danima. Nežni dodir krznene prostirke na bosim nogama ili prijatni dodir pufnastog jastuka, uz dobro društvo i još bolju atmosferu, navešće vas da još više uživate u zimskim danima.

Pogledajte KARE ponudu krznenih poklona.


Zasijajte punim sjajem!

Ponekad je samo malo luksuznog sjaja dovoljno da obasja naš život i slavlje – bilo da je to pepeljara, obična činijica, neobična dekoracija sa porukom za dragu osobu ili neki komad rasvete. Šta god da odaberete, svakako će vam ulepšati zimsko veče.

Obasjajte svoj život uz KARE poklone.


Budite originalni i ove zime

KARE Design je pravi raj za one koji se ne plaše da budu odvažni i originalni. Neobični pokloni su prava radost za decu, ali i one koji se makar jednim delićem i dalje osećaju kao deca. Interesantna dekoracija, detalji koji razigravaju prostor i vode vas u svet mašte su sve što je neophodno da sa svojim voljenima odete u novu avanturu.

Pogledajte sasvim drugačiji KARE asortiman za Novu 2018.godinu.


Dočekajte predstojeće praznike uz šareni KARE svet…

www.kare-design.com

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group