Novogodišnje dekoracije u boho stilu

Boho stil je izuzetno lako zavoleti zbog slobode koju vam pruža.

Ako ste osoba vedrog duha, koja voli sve što je divlje a ujedno i nežno, boho stil je kao stvoren za vas. Budući da nam se bliže praznici, ove godine biste mogli vašu novogodišnju dekoraciju da prilagodite ovom stilu. Kako biste to sa lakoćom sproveli u delu sakupili smo za vas na jednom mestu pregršt inspirativnih ideja.

BOHO NOVOGODIŠNJE JELKE

Da bi novogodišnju jelku prilagodili boho stilu, možete iskorisiti tkaninu za njeno ukrašavanje, kao i sušene štapiće cimeta, citruse, drvene perle i sveže zelenilo. Takođe uz malo kreativnosti možete i da napravite neke jednostavne boho ukrase za jelku u obliku hvatača snova i venčića. Pri izradi možete da koristite kanap, konac, perje, čipku i sve drvene detalje koji vam dođu pod ruku. Ako želite zaista jedinstvenu novogodišnju jelku, možete ubrati pampas travu i okitite je uz pomoć nje. Kada su boje u pitanju boho stil prihvata sve od nežnih pastelnih nijansi do smelih crvenih tonova.

BOHO DEKOR

Kako možete da istaknete boho dekor u prostoru? Jednostavno! Prikažite svoje napravljene boho ukrase iznad kamina, na trpezarijskom stolu u lepoj pletenoj korpi ili na ulaznim vratima u obliku venca. Napravite girlande koje ćete okačiti oko prozora ili iscrtajte božićne kugle boho motivima.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group