Novogodišnja dekoracija kuhinje: 10 ideja sa Pinteresta za kuvanje u prazničnom raspoloženju

Kada dekorišemo dom povodom novogodišnjih praznika, obično se fokusiramo na dnevnu sobu.

Međutim, to ne znači da treba zaboraviti na ostale prostorije u vašem domu, kao što je kuhinja. Jer kako će praznični recepti uspeti ako nemate pravu inspiraciju?

Novogodišnja dekoracija u kuhinji će vam pružiti pravu dozu prazničnog raspoloženja da uhvatite lonce i kašike i napravite kulinarska čuda. Inspirišite se Pinterest idejama, stavite kapu Deda Mraza, pusite svoju omiljenu listu pesama i spremni ste da kreirate najukusnija, svečana jela za svoje goste.

Najlepše, svečane kompozicije za kuhinju pogledajte u nastavku.

Drvena kutija sa ukrasnim jelkama

Drveni poslužavnik sa keramičkim ukrasima i granama jelke

Ko je rekao da su venci samo za ukrašavanje jelke? Pogledajte kako lepo izgledaju oko prozora (i pomislite kako lepo prave okvir za fotografije koje ćete snimiti).

Ako imate spoljne police u vašoj kuhinji, razmislite o dodavanju nekih suptilnih ukrasa između tegli začina i čaja.

Možda niste razmišljali o tome, ali pogledajte kako lepo izgledaju grančice jele ili imele na tegli. Sigurno ih imate mnogo na svojim kuhinjskim pultovima.

A za one koji nemaju dovoljno raspoloživog prostora sledeća ideja je idealna, ali i najoriginalnija. Sve što će vam trebati je mala jelka, saksija koji ne koristite (ili barem nećete morati da koristite tokom praznika) i neke nekoliko ukrasa. Novogodišnja dekoracija u kuhinji će preći na drugi nivo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group