Enterijer - Dekor

Moderno rustičan dekor za vaš dom

Da li ste nekad čuli za moderno – rustičan dekor?

Kako uopšte nešto što je rustično može da bude i moderno? Ispostavlja se da zaista može, i da pri tom izgleda vrlo privlačno. Moderno-rustični dekor prihvata rustični šarm i toplinu, sa zadržavanjem modernih pogodnosti u prostoru. Ključ kreiranja rustičnog prostora modernog stila je u otvorenom tlocrtu, modernom nameštaju i očuvanju izloženih prirodnih arhitektonskih elemenata. Ako ste zainteresovani da svoj životni prostor dekorišete na ovaj način, otkrićemo vam danas kako to sa lakoćom možete da uradite.

 

ŠEMA BOJA

Šema boja u ovakvim prostorima je vrlo jednostavna, sa prisustvom velikih prozora koji pozivaju svetlost da uđe u enterijer. Moderno-rustični stil je zapravo savršen za udoban savremen način života, jer vam daje sve pogodnosti – oba sveta. Rustičn stil podrazumeva prigušenu paletu boja, pri čemu je poželjno da zidovi u prostoru budu ili beli ili obloženi prirodnim materijalima poput drveta ili kamena.

MATERIJALI

Jedna od glavnih karakteristika modernog rustičnog prostora je prisustvo sirovog drveta i kamena u dekoru. Ako želite da istaknete specifičan karakter svog životnog prostora, uvedite u njega detalje poput kamina, greda na plafonu i obnovljenog drveta širom prostorija. Kožni nameštaj kao i detalji od jute su svakako poželjni u okviru ovakvog jednog prostora. Zidovi od opeke su svakako opcija o kojoj vredi razmisliti jer daju rafiniran utisak prostoru.

POGLED

Moderan rustičan dom je onaj koji je maksimalno približen prirodi kako spolja tako i iznutra. Prirodni materijali, boje i neizostavan pogled ka prirodi zaštitni su znaci ovog stila.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group