Enterijer - Dekor

Kako koristiti snežne pahuljice pri kućnom dekoru?

Snežne pahulje su detalj koji u prostor unosi praznično raspoloženje.

Nežne i delikatne, svojom ledenom privlačnošću daju vam mogućnost da ukrasite svoj dom i pretvorite ga sa lakoćom u jedinstvenu snežnu bajku. Donosimo vam danas pregršt ideja za dekor vašeg doma uz pomoć sitnih zvezdastih pahulja, ali i njihovih velikih varijanti.

Brzo i lako možete da napravite zimske vence u obliku pahuljica koji mogu ukrasiti ulaz u vaš dom. Njihova bela i srebrnkasta boja, poželeće svakom ko ulazi u njega lepu dobrodošlicu. Takođe možete da stvorite i jedinstvene ukrase za vašu novogodišnju jelku u obliku pahuljica, od šire palete materijala. Akrilne varijante pahulja su kao stvorene za dekor prozorskih okvira, delujući pri tom kao da je zima zašla u vaš dom.

Sitne pahuljice napravljene od kartona i posute šljokicama možete iskoristiti da ukrasite nameštaj u svom domu poput naslona barskih ili trpezarijskih stolica, kao i pribora za jelo na prazničnoj trpezi. Takođe vaš trem ili terasu možete okititi nežnim pahuljama koje će visiti na kanapu, stvarajući pri tom magičan prizor. Uz pahulje od stakla, plastičnog materijala i kartona možete svakako da koristite i jesenje plodove kako bi kreirali jedinstven prikaz u vašem domu.

Taksil sa motivom pahulja je takođe vrlo popularna ideja tokom praznika, jer unosi dobre vibracije u prostor. Stolnjaci, zavese, kuhinjske krpe i drugi detalji da otiskom pahulja ili u njihovom obliku, uveličaće vaš dom. Osim toga nežne pahulje mogu da zalutaju i u vašu spavaću sobu i zastanu na vašim jastucima, prekrivačima za krevet i posteljini, čineći da se osećate kao da spavate u predivnoj snežnoj palati.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte predivni svet nežnih belih pahulja.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group