Enterijer - Dekor

Kako da ove godine prigrlite teal boju u svom domu?

Kada su u pitanju nijanse zelene i plave boje, teal se smatra njihovom najmirnijom i najnežnijom kombinacijom.

Možda pamtite vreme kada se ova boja smatrala zastarelom, a kako trendovi vole da se vraćaju, sve češće je srećemo u svetu dizajna i uređenja savremenih domova. Iako teal boju mnogi smatraju zelenom sa crtom plave u sebi, ona je zapravo nijansa plave boje koja se kreće na skali od sivo-plave do tirkizne. Kako bi je prigrlili ove godine, postavite sebi pitanje koja je vaša omiljena nijansa teal boje?

NAGLAŠAVANJE JEDNOG ZIDA

Da bi teal boju uveli u svoj dom, razmotrite opciju naglašavanja jednog zida. Akcentni zidovi su vrlo popularna ideja zahvaljujući kojoj ne morate da kupujete novi nameštaj, niti da pravite veliki razmeštaj u prostoru. Jednostavno odaberite jedan zid koji biste hteli da istaknete u prostoru i oplemenite ga teal bojom.

SNAGA TEAL DEKORA

Ako su zidovi u teal boji ipak prevelika avantura za vas, opredelite se u tom slučaju za teal dekorativne elemente. Staklene i keramičke vaze, posuđe i drugi detalji u prostoru u teal nijansi mogu vaš dom probuditi iz sna.

TEKSTIL

Ukoliko ste raspoloženi za suptilno oplemenjene životnog prostora teal bojom, predlažemo da potražite zavese, tepihe, posteljinu i prekrivače za krevet u teal koloru. Plišani detalji sa Ombre efektom će posebno učiniti da vaš dom izgleda življe.

NAMEŠTAJ

Ako ste odlučni da odete korak dalje, vaša teal avantura može biti u pogledu nameštaja koji krasi ova boja. Stolice u trpezariji, mala komoda u dnevnoj ili spavaćoj sobi, otoman, ili tapacirana fotelja savršeni su za izražavanje vašeg prefinjenog ukusa.

NOVOGODIŠNJI TEAL UKRASI

Kako bi vam praznici koji predstoje bili što prijatniji ove godine možete da im poklonite jednu novu boju. Sa lakoćom možete da napravite veliki broj ukrasa u teal nijansi, kao i da potražite gotove varijante koje će ulepšati vaš dom.

Ž.J.

Izvor: Decoist

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group