Ideje za uskršnji dekor

Više slika

Više slika

Dolazi Uskrs, koji će i ove godine biti drugačiji, jer se većina nas i dalje neće moći opušteno družiti sa širom porodicom i prijateljima.

To, naravno ne znači da naš dom ne treba da bude uređen i obogaćen originalnim uskršnjim ukrasima. Ovo je takođe dobra prilika da naši skriveni talenti dođu do izražaja.

Vreme je idealno, proleće se budi, drveće je zeleno, a sivu zimu je napokon zamenilo prolećno cveće. Ideja je mnogo, a ukrasi za ovaj veliki praznik možete napraviti sami, jer nam vreme omogućava da sakupljamo grančice, šijemo ili bojimo jaja na najneobičnije načine. Ovo je takođe vreme kada možemo aktivno angažovati decu i pustiti ih da izraze svoje maštu i krativnost.

Ponovo smo pregledali za vas inspirativne ideje na Pinterest platformi i odabrali neke ideje sa pravim jajima ili od stiropora, plastike i papira.

Želimo vam puno uživanja tokom stvaranja uskršnje dekoracije. Pogledajte inspirativne primere u našoj galeriji i uživajte u uređenju svog prazničnog doma!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group