Enterijer - Dekor

Elegantni zlatno-crni praznični dekor za vaš dom

Kada je reč o elegantnim kombinacijama, crna i zlatna deluju naprivlačnije.

Zajedno ove dve boje drže u ravnoteži prostor u kom se koriste. Iako dakle vrlo elegantno, ova kombinacija je pomalo netipična za dekor u novogodišnjem i božićnom duhu, ali je baš u tome njena lepota. Ako ste ove godine dovoljno smeli da svoj dom dekorišete u nešto drugačijem obliku, opisujući ga zlatnim i crnim tonovima, na pravom ste mestu, jer vam donosimo pregršt inspirativnih ideja.

NOVOGODIŠNJE KUGLE

Zlatna i crna kombinacija na novogodišnjim kuglama deluje zaista prefinjeno i zadivljujuće. Prednost dajte klasičnoj zelenoj ili beloj jelci, i stvorite odvažan gradijent od zlatnih i crnih tonova na njoj. U kojoj god prostoriji vašeg doma da se nalazi jelka njen efekat će biti božanstven.

ZLATNO CRNI DEKOR NA STOLU

Dekoracije opisane zlatnom i crnom bojom mogu pored novogodišnje jelke da pronađu svoje mesto i na vašem trpezarijskom stolu. Male jelkice od papira u crnom tonu dekorisane zlatnim zvezdicama su ideja sa kojom ne možete pogršiti.

VENČIĆI

Kako bi svima koji ulaze u vaš dom ove godine poželeli srdačnu dobrodošlicu napravite predivne zlatno-crne vence i zakažite ih na vrata. Možete koristiti sve što vam dođe pod ruku, od grana jele i bora, do satenskih traka i kuglica.

Zavirite u našu galeriju i pronađite svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group