Enterijer - Dekor

Dekor spavaće sobe izvanrednim žutim tonom

Na pragu zime, sve manje sunčeve svetlosti viđamo iz dana u dan.

Seta za letnjim danima je osetna, ali postoji način da dodir leta podarite svom okruženju. Ako volite osunčane prostore, jedna boja vam može omogućiti da svoj enterijer pretvorite u Suncem obajsan prostor. Pogađate – u pitanju je žuta boja. A ovom prilikom je kao vid dekora uvodimo u vašu spavaću sobu. Žuta je boja prepuna energije koja će i najsumornije jesenje i zimske dane učiniti vedrijim i ispunjenim dobrim vibracijama. Kako je koristiti u savremenoj spavaćoj sobi, pogledajte u redovima koji slede.

TEKSTIL

Najprivlačnija ideja za dodavanje žutog tona spavaćoj sobi je ona u obliku tekstila. Ako niste baš naročit ljubitelj svetlih tonova, ali bi vam ipak malo prijalo osunčanih detalja u prostoru žuti jastuci, posteljina, prekrivači za krevet i svakako podne prostirke i zavese su opcije koje vam se nude. Ovi detalji odgovaraće mnogim stilovima uređenja prostora, a osim toga uz žutu boju možete primeniti i širu paletu drugih boja poput – zelene, plave, crvene, bele, sive pa čak i crne.

NAMEŠTAJ

Nekoliko jarko žutih komada nameštaja vidno će ulepšati prostor vaše spavaće sobe. To mogu biti komode, okviri kreveta, stolice, otomani ili noćni ormarići. Takođe ako ne želite da investirate u novi žuti nameštaj onaj u neutralnom koloru uvek možete prefarbati. Žuti nameštaj je odličan izbor za personalizaciju prostora, a preporuka je da se ne zadržavate na samo jednom komadu, već da imate makar tri u prostoru. Kombinacija žutog nameštaja i tekstila učiniće vašu spavaću sobu izvanrednom.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group