Dekor kuće za Noć Veštica u boho stilu

Ukrašavanje kuće povodom Noći Veštica je uvek zanimljiva aktivnost.

Potrebno vam je samo malo mašte da biste stvorili vašu ličnu – kuću strave i užasa, ispunjenu duhovima i vešticama. Ako ste ljubitelj ovakvog događaja sigurno ste već isprobali tokom proteklih godina dekor povodom Noći Veštica u rustičnom, vintage, modernom, glam, eklektičnom ili nekom drugom stilu. U poslednje vreme, na sebe posebnu pažnju skreće boho stil, s toga ako ste u potrazi za inspirativnom idejom za dekor vašeg enterijera i eksterijera povodom žurke za Noć Veštica, boho stil može da bude pun pogodak. Pripremili smo za vas u našoj galeriji pregršt ideja za ovu neobičnu vrstu dekora.

BUNDEVE SA BOHO MOTIVIMA

Bundeve su simbol broj 1 jeseni i svakako Noći Veštica. Vrlo je jednostavno od bundeve napraviti divan dekorativni elemenat inspirisan boho stilom a ujedno savršen za veliki događaj koji nas očekuje krajem oktobra. Nakit sa resama i perlicama u vidu ogrlica i narukvica može da vam posluži za ukrašavanje bundeva. Takođe možete da ih prefarbate u belo i po njima iscrtate boho motive. Treća opcija je lepljenje čipke po bundevi, što može stvoriti fantastičan efekat. Sitni kristali i dragulji od stakla su savršeni za ukrašavanje bundeva, dajući im istovremeno elegantan i šik izgled.

DEKOR U BOHO-NOĆ VEŠTICA STILU

Ako ste dovoljno vešti možete napraviti boho hvatače snove sa ćudljivim izrazima. Njih takođe možete ukrasiti resama i perlcama u bojama jeseni. Detalji u obliku lobanja, sa boho akcentom su takođe poželjni, kao i slepi miševi i veštice na metlama. Dovoljan vam je komad kartona koji možete iseći u željenom obliku poigravajući se pri tom bojama i teksturom. Tarot karte su isto tako odličan način dodavanja – veštičijeg utiska prostoru. Suvo cveće je dobordošlo, kao i venci od suvih grančica koje ćete ukrasiti kristalima.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group