Originalna ideja za proslavu najluđe noći

Kažu da u kakvom raspoloženju dočekate Novu godinu, takva će vam biti cela naredna. Zašto ne razmisliti onda o nesvakidašnjem dočeku uz partnera ili bliske prijatelje u Caesar SPA klubu?

Umesto preglasne muzike u diskoteci, nacvrcanih gostiju u restoranu, napravite presedan i dočekajte Novu godinu raskomoćeni u đakuziju uz ohlađeni prosecco ili šampanjac. Nakon ovakvog dočeka, tradicionalna slavlja uz vatromet i galamu postaće "passe".

U čitavom svetu vladaju različita pravila i običaji kako bi trebalo ući u Novu godinu, pa tako Grci veruju da se moraju kartati kako bi im nova godina bila berićetna, u Španiji se u ponoć mora pojesti 12 bobica grožđa za sreću, dok u Portugalu običaj nalaže da sa postolja na kom se tradicionalno dočekuje Nova godina, siđete desnom nogom da vas ne bi pratio maler.

Kreirajte vaš nesvakidašnji običaj koji će vam postati tradicija!

Ukoliko mislite da je realizacija jedne ovakve ideje nemoguća, Caesar SPA centar razbija sve vaše predrasude na tu temu.

Iznajmite Caesar SPA club samo za sebe i vama drage osobe i povedite ih 31. decembra u neobičnu avanturu. Započnite najluđu noć u 21h čas i biće to garantovano najbolji doček Nove godine koji ste priredili sebi i drugima.

Ambijentalna muzika, orijentalni mirisi, mehurići vode koja vas opušta... posluženje na bazi švedskog stola, piće i što je najvažnije, prenoćište u ovom luksuznom ambijentu, uračunati su u novogodišnju ponudu...

Novogodišnji doček prava je prilika da isprobate opuštajuće tretmane i rituale, a uz to se još odlično provedete. Na raspolaganju su vam finska sauna, tursko kupatilo, hidromasaža u đakuziju, tropske kiše ili opuštanje u sobi za relaksaciju. 

Caesar SPA svakog dana nudi mogućnost privatnog zakupa termina uz korišćenje celokupnog SPA i wellness sadržaja. Od momenta zakupa, termin je na raspolaganju samo klijentima koji su ga rezervisali.

Iskombinujte neku od tradicionalnih antičkih metoda za opuštanje. Neka bude neobično, zanimljivo i za pamćenje. Srećna SPA godina!

Za više informacija: www.caesarspa.rs

Kontakt telefoni: +381 60 5000 600 i +381 60 0705 180

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group