Viktorija Bekam otkriva svoj put do savršenog tela

Da li ste opsednuti najzgodnijim slavnim parom na svetu, pogotovo posle premijere dokumentarnog filma „Beckham”?

Više od mesec dana ne možemo da skinemo pogled sa Viktorije i Dejvida, prateći svaki detalj iz njihovog života. Već smo pisali o Viktorijinoj nezi, njenim trikovima za šminkanje, a sada je vreme za njenu svakodnevnu sportsku rutinu.

Spice Posh smatraju jednom od najseksepilnijih žena u šoubiznisu, ali šta ona radi kako bi ostala u odličnoj formi uprkos zrelim godinama? Nema čuda... ali postoji dijeta!

Uporna, dosledna i stroga - ovako bismo mogli da opišemo Viktoriju Bekam u nekoliko reči. Zvezda ne samo da se drži strogih pravila, već je i verna svojim izborima. Voli da se hrani zdravo i već 25 godina jede jednu vrstu obroka za ručak (ribu na žaru i povrće), a tokom dana uživa u zdravim mastima poput avokada – u jednom od intervjua priznala je da ih obožava i jede do 4 porcije dnevno!

Podsetimo da se avokado smatra jednom od najboljih namirnica za sjajnu kožu i bogat je izvor mononezasićenih masnih kiselina. Takođe sadrži velike količine vitamina E, antioksidansa koji pomaže u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, koji je povezan sa starenjem. Zbog toga se Viktoriji toliko dopada ovo voće, jer neguje ne samo njen ten, već pozitivno utiče i na njenu figuru.

Pored toga, svakog jutra pre doručka, Viktorija Bekam priprema svoj stomak i jutro počinje sa dve kašike jabukovog sirćeta.

 Plan treninga Viktorije Bekam

Za sve one koji ne vole da odu od kuće, nemamo dobre vesti. Viktorija Bekam vežba 5 puta nedeljno pod nadzorom ličnog trenera Bobija Riča. Za zvezdu je doslednost osnova uspeha i napretka, od malih nogu se bavi sportom i do danas se to nije mnogo promenilo.

Iako je pre nekoliko godina Spice Posh preferirala kardio trening, danas je trening izdržljivosti deo njenog režima vežbanja - 30 minuta trening nogu, 30 minuta ruku, oblikovanje tela, a zatim plank i istezanje mišića. Dizanje tegova je relativno nov dodatak Viktorijinom programu treninga.

Trenutno se fokusira na dizanje teških tegova, iako je godinama morala psihički da se priprema za ovakav vid treninga. Priznala je da se u početku plašila da će njeno telo biti preslabo za ovu vrstu vežbi, a da će nakon dizanja tegova njeni mišići postati previše masivni i nesrazmerni njenoj sitnoj figuri. Međutim, njen lični trener nije odustajao i danas joj je dizanje tegova jedna od omiljenih fizičkih aktivnosti, gotovo u rangu sa plesom sa suprugom na časovima salse...

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group