Zdravlje & Fitnes - Fitness

Vežbanje iz udobnosti vlastitog kreveta – BedGym

Čuli ste verovatno za vežbanje iz udobnosti vlastitog doma, ali iz kreveta?

Izgradite mišiće duž celog tela a potom odremajte, zvuči pripamljivo zar ne. Možda ste navikli da vaš trening praktikujete u fitnes centru ili teretani, ali uz BedGym ne morate čak da ustajete ni iz kreveta. Jedinstven sistem za otpor namenjen za montiranje na krevetu, daje vam priliku da najlakše do sad oblikujete svoje telo.

Ako vam tokom leta odlazak u fitnes klub predstavlja problem, a pri tom želite da ispoštujete propisanu socijalnu distancu, vežbanje u krevetu je ono najbolje što možete sebi da obezbedite. BedGym se kači uz pomoć specijalnih traka za okvir vašeg kreveta i daje vam priliku da čak i pre prve jutarnje kafe odradite serijal vežbi koje će vas ispuniti energijom.

Dakle, sve započinje sa kaiševima koji se omotavaju oko dušeka i kače na više lokacija. Zakačene na više mesta omogućavaju vam širi spektar vežbi, jačeg i slabijeg intenziteta. Pun opseg pokreta, vežbe za ruke, noge, grudi, zadnjicu i leđa, u okviru BedGym-a sve su što vam treba da svoje telo ovog leta dovedete u savršenu formu.

Budući da je krevet poprilično nestabilna podloga svaki pokret koji napravite u toku vežbanja na njemu pokrenuće i dodatne mišiče stabilizatore koji će vam obezbediti sagorevanje kalorija i pojačanje izdržljivosti. Pojasevi zakačeni za krevet mogu vam takođe poslužiti i za brojne vežbe koje možete izvoditi i pored kreveta u stojećem ili sedećem položaju.

Ako vam je potrebna promena, interesantnijim vid vežbanja i jednostavno nešto drugačiji način oblikovanja tela i formiranja mišića BedGym je nešto čemu biste trebali da date šansu. Toliko jednostavan a toliko efikasan da ćete vrlo brzo primetiti promenu na svom telu.

Ž.J.

Izvor: UrbanDaddy

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group