Zdravlje & Fitnes - Fitness

Veoma učinkovite vežbe za bolove u ramenima

Bolovi u ramenom pojasu nisu zanemarljiva stvar.

Štaviše čak i ako ste istrajni u njihovom ignorisanju, oni neće proći sami od sebe. Bilo da ste pretrpeli određenu povredu u predelu ramena ili vas je jednostavno fizička neaktivnost dovela do datog stanja, ono što je važno da znate je da postoje vežbe koje vam mogu omogućiti da se izborite sa bolovima koje osećate. Važno je ojačate vaše telo i na taj način bolove zapravo zamenite prisustvom snažnih mišića.

Rameni zglob je jedan od onih koje koristimo pri gotovo svakom pokretu - od uzimanja određenog predmeta sa police, do zatvaranja fioke, otvaranja vrata, pomeranja stolice i svakako nošenja različitih stvari u rukama. Ako vaša ramena nisu dovoljno snažna, to se odražava na vašu mogućnost obavljanja datih aktivnosti. U redovima koji slede predstavićemo vam jednostavne vežbe za rameni pojas koje možete izvoditi kod kuće, pri čemu vam ne treba specijalna oprema.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group