Zdravlje & Fitnes - Fitness

Savršene letnje helanke za vežbanje koje odbijaju insekte

Konačno ste dočekali mogućnost da izađete iz kuće ili fitness centra i vežbate na otvorenom.

Sunce vas je izmamilo iz 4 zida, ali postoji jedan problem. Evo o čemu je reč: izneli ste svoju prostirku za jogu, nakon nekoliko početnih vežbi, taman kad ste došli u svoju omiljenu pozu, najezda insekata u vidu komaraca, mušica i muva je okružila vaš lični prostor. Odustajete od borbe sa njima, jer znate da nema svrhe mlatiti rukama na sve strane.

POSTOJI LI REŠENJE ZA OVAJ PROBLEM?

Naravno, i više je nego privlačnog izgleda. U pitanju su specijalne helanke-pantalone za vežbanje koje u sebi sadrže sredstvo koje odbija insekte! One nose naziv Pang Wangle's Insect Shield High Waist Contour Leggings, i kako se u praksi pokazalo, vrlo učinkovito se suprotstavljaju i najupornijim bubicama. Sistem za odbijanje insekata efikasan je i protiv svih prenosioca virusa Zika, lajmske bolesti, malarijskog virusa, virusa Zapadnog Nila i drugih sličnih bolesti, koje na čoveka prenose insekti jednostavnim ujedom.

Efikasna zaštita od virusa obezbeđena je ovim fenomenalnim helankama i do 70 pranja, a iznad svega je važno istaći da insekticid koji je ugrađen u vlakna tkanine helanki ne predstavlja pretnju po vaše zdravlje. Štaviše, ove helanke su potpuno bezbedne čak i za trudnice. Dostupne su u dve boje – crnoj i tamnoplavoj i imaju visok struk što je važno zbog brojnih vežbi istezanja, a uključuju i mali džep za sitnice poput ključeva u pojasnom delu.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group