Zdravlje & Fitnes - Fitness

Pametna oprema za vežbanje koja prati svaki vaš pokret

Sećate li se odlaska u teretanu?

Da, bili su to lepi dani. Sa socijalnom distancom u vazduhu, vrlo je teško vratiti se na kolosek po pitanju odlaska u fitnes klub i teretanu. Ako se pridržavate preporučenih pravila i vežbanje ste sveli na kućne uslove, onda se verovatno kao i većina suočavate sa nedostatkom prostora i opreme za trening. Jedna sprava međutim može u velikoj meri da preokrene situaciju.

U pitanju je Hyfit Gear 1, pametni sistem za vežbanje koji štedi prostori i može se koristiti u kući bez obzira na to sa koliko prostora raspolažete, ali i na otvorenom. Tek što je lansiran na tržište ovaj fascinantni paket opreme za vežbanje osvojio je ovacije širom sveta. Ukratko: on sadrži sve što vam je potrebno za lako, učinkovito i praktično vežbanje.

Sistem podrazumeva dva podesiva pojasa sa otporima i ergonomskim ručkama, kao i dva seta narukvica za zglobode i gležnjeve. Svakako kako bi ova oprema imala svoj high tech prizvuk, ona poseduje i senzorsku tehnologiju koja prati više od 20 tački koje poentirate u toku vežbanja. Kombinujući očitavanja sa analizom vaše snage u toku vežbanja, odnosno ponavljanja i trajanja ona vam pruža vrlo korisne povratne informacije.

Svakako za korišćenje ove opreme i njenih tehnoloških mogućnosti potrebna vam je i odgovarajuća aplikacija za Android. Ekran telefona je vaša instrument tabla na kojoj se prikazuju sve statistike vezane za vaš napredak u toku vežbanja. Tamo možete iščitati nivo otpornosti, sagorevanje kalorija, vreme izvođenja vežbi i tome slično. Takođe aplikacija vam nudi preko 80 različitih vežbi koje možete izvoditi uz pomoć ovih pojaseva.

Ako niste u kondiciji, ne treba da brinete jer uz pomoć ovih magičnih pojaseva vrlo je lako dostižete.

Ž.J.

Izvor: UrbanDaddy

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group