Otkrijte plan vežbanja Dženifer Aniston - 15-15-15

Dženifer Aniston je, bez sumnje, jedna od najsposobnijih žena u Holivudu.

Voljena zvezda više od tri decenije održava besprekornu i zdravu figuru kojoj smo se divili u mnogim njenim ulogama. Prema njenim rečima, iza ovog impresivnog rezultata stoji kombinacija uravnotežene ishrane i vežbanja, koju je naučila da verno prati, čak i kada je umorna od posla. Tačnije, glamurozna glumica uz vođstvo ličnog trenera radi po sistemu treninga 15-15-15.

Šta je fitnes program 15-15-15 i koje su njegove prednosti?

Ovo je program kardiovaskularnog treninga, koji kombinuje 15 minuta vožnje sobnog bicikla, 15 minuta na eliptičnoj mašini i 15 minuta laganog trčanja. Glavna prednost ove posebne taktike je ukupno poboljšanje sastava tela i dobijanje pravog odnosa između mišića i masti.

Program 15-15-15 je prilično fleksibilan u smislu da stacionarni bicikl, eliptičnu ili traku za trčanje možete zameniti bilo kojom kardio vežbom u kojoj najviše uživate, sve dok traje najmanje 15 minuta i umerenog je intenziteta. To može biti plivanje, ples, istezanje itd. Pored pozitivnih strana programa, dodaje se i činjenica da nije potrebno svih 45 minuta vežbanja izvoditi zajedno. Možete podeliti na 30 minuta vežbanja ujutru i još 15 minuta popodne.

Konačno, Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) preporučuju odraslima da provode najmanje 150 minuta u fizičkoj aktivnosti umerenog intenziteta nedeljno (kao što je program 15-15-15) u kombinaciji sa vežbama koje ciljaju na jačanje mišića. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group