Transformacija tela za 28 minuta je moguća

Kajla Itsines je ništa manje nego senzacija na Instagramu.

23-godišnji trener Kajla je na Instagramu okupila 2,4 miliona posvećenih fanova, zahvaljujući svom 12-nedeljnom bikini vodiču, e-knjizi koja obećava da ćete potpuno transformisati svoje telo za tri meseca, za samo 28 minuta, tri puta nedeljno.

"Mnoge žene žele da to ostvare, ali osećam kao da ne mogu da pronađu vremena za to", rekla je Kajla, objašnjavajući zašto je njen program tako uspešan. "Najbolja stvar kod mojih vežbi je to što su veoma efikasne, a potrebno je samo 28 minuta-to je samo 2% od vašeg dana! -Tri Puta nedeljno."

Kako objašnjava Kajla, program je osmišljen da se uradi u vašem malom stanu, u dnevnoj sobi, u parku, u teretani, ili u osnovi gde god želite, tako da nema izgovora. "Ne treba pristup teretani da bi uradile ovaj trening. Možete da vežbate iz udobnosti sopstvenog doma", rekla je ona.

Program izgleda ovako: Tokom svakih 28 minuta vežbanja, vi pratite dve rutine po sedam minuta, a zatim ponovite. Kako nedelje prolaze, vaši treninzi postaju rigorozniji. Treninzi ciljaju različite delove tela svakog dana.

“Vežbe ne zahtevaju opremu iz teretane. Ja uopšte ne posjedujem tegove za vežbanje, tako da koristim teški stočić sa knjigama, a nekada držeći moj težak laptop dok čitam e-poštu. Preko milion žena je pokušalo ovaj program.

Kada smo pitali Kailu o razlogu njenog uspeha na Instagramu, ona pripisuje svojoj doslednosti i iskrenosti: "Verujem da je to zato što sam bila 100% iskrena sa mojim sledbenicima od prvog dana. Počela sam da delim moje fotografije sa porodicom i prijateljima na Instagramu i tako je sve počelo", rekla je ona.

 

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group