Kako da uđete u tu savršenu haljinu za doček

Moramo priznati, 2021. godina nam je proletela. Kao da je neko pritisnuo fast-forward dugme na daljinskom upravljaču, njeni meseci su se smenjivali jedan za drugim, ostavljajući nas u vrtlogu obaveza, neispunjenih obećanja datih samima sebi i Novom godinom koja već dolazi, za praktično mesec dana.

Kada je 31. decembra 2020. godine otkucala ponoć, datum na našim pametnim telefonima se promenio i kada smo završili sa čestitanjem i lepim željama preko video poziva, očekivali smo da će sve postati neko sasvim drugačije mesto, slobodnije i otvorenije nego ranije, a da ćemo mi ovoga puta zaista održati svoje obećanje koje smo dali sami sebi i potruditi se da se hranimo zdravije, redovno vežbamo, bavimo svojim hobijima i posvetimo vreme sebi.

I dok su neki dali sve od sebe i ispoštovali svoje novogodišnje odluke, mnogi od nas su poklekli pred iskljušenjima i ponovo zgrabili čokoladicu koja stoji pokraj kase u supermarketu, znajući da je to korak koji će nas povesti stranputicom, prema čipsevima, gaziranim sokovima i drugim nezdravim namirnicama. Prepuštali smo se “gurmanskim” uživanjima, nabacili smo nekoliko kilograma viška i sada opet u panici listamo internet stranice u potrazi za instant dijetama koje će nam omogućiti da preko noći smanjimo svoj stomak, bokove ili druge delove tela, znajući potajno da je to nemoguća misija.

Ipak, sa samo mesec dana do dočeka, spremni smo da isprobamo sve – čak i one najrigoroznije dijete za koje znamo da nisu zdrave i da će naškoditi našem telu. Tako je barem bilo sve dok nismo otkrili MuscleMaker – inovativni tretman Epilion Derma Laser Centra! U pitanju je prva, neinvazivna procedura za oblikovanje velikih skeletnih mišića upotrebom visokoenergetskih elektromagnentnih pulseva, koja pouzdano deluje na umanjenje masnih naslaga i popravljanje tonusa stomačnih mišića, mišića butina i glutealne regije.

Nakon jedne serije od pet tretmana, prosečno smanjenje masnih naslaga iznosi 19%, sa povećanjem mišićne mase u visini od 16 %. MuscleMaker tretman traje samo 30 minuta i od vas ne traži nikakvu posebnu pripremu niti oporavak. Elektromagnetni visokoenergetski uređaj koji koristi fokusirano elektromagnetno polje bezbednog intenziteta za prolazak kroz telo i interakciju sa motoričkim neuronima, dizajniran je za kontinuiranu stimulaciju i kontrakciju mišića. Idealan je za duboko preoblikovanje unutrašnje strukture mišića, uz veći intenzitet za neinvazivno oblikovanje tela. Simultano deluje na umanjenje masti i izgradnju mišića, što je presudno za održavanje zategnute i zdrave figure.

MuscleMaker tretman vam nudi maksimalno vidljive rezultate za četiri do šest nedelja nakon završene serije tretmana, uz efekat koji je održiv i do godinu dana. Sada je pravo vreme da počastite sami sebe ili svoje voljene osobe posetom Epilion Derma Laser Centru i zakažete termin konsultacija sa njihovim stručnjacima, koji će vam svojim savetima omogućiti da budete najbolja verzija sebe – i obučete tu slatku haljinu za Novu godinu, gde god da je dočekujete!

Termin možete zakazati putem interneta na sajtu www.epilion.rs, pozivom na broj telefona +381 11 3111 411 ili 069 Epilion, ili ličnim dolaskom na adresu Ušće Shopping Center, Bulevar Mihajla Pupina 4, III sprat, liftovi A.

Saznajte zašto su prvi i najbolji – uvek tu za vas, i vaš najveći organ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group