Zdravlje & Fitnes - Fitness

Joga za parove koja će ojačati vašu vezu

Sigurno ste već imali priliku da se susretnete sa dobrobitima joge u pogledu vašeg tela, duha i uma.

Joga je odličan oblik istezanja mišića, povećanja elastičnosti tela, popravljanja raspoloženja i svakako dobar način za smanjenje nivoa stresa. Dokazano je takođe da joga efikasno deluje na snižavanje krvnog pritiska, smanjenje srčane frekvencije i olakšanje prilikom disanja.

Ako ste se već upustili u praktikovanje joge, a želite da u dati proces uključite i vašu voljenu osobu, razmislite o praksi joge za parove. Redovno bavljenje jogom, koje uključuje i vašeg partnera učiniće da kvalitetno provodite zajedničko vreme, istovremeno vas oslobađajući napetosti i umora. Osim toga joga za parove je odličan način produbljivanja poverenja među parovima i jasnije konekcije. Takođe kada izvodite vežbe u dvoje, imate pristup serijalu vežbi koje do sad niste mogli samostalno da izvodite.

Svakako ako je za vašeg partnera ovo novina, trebalo bi da osluškujete vaša tela i da ne idete van granica njihovih mogućnosti. Početničke vežbe su savršene za pronalaženje balansa i sticanje rutine, a njih svakako tokom vremena možete produbiti i učiniti intenzivnijim.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group