Zdravlje & Fitnes - Fitness

Jedan oblik vežbanja postaje sve popularniji među pripadnicama lepšeg pola

Pomislili biste da je u pitanju neka vrsta plesa, gimnastike ili slično, ali ne.

Ono što u poslednje vreme privlači pažnju žena širom sveta je nešto agresivniji vid vežbanja, koji aktivira sve mišiće duž tela, izaziva telo i um u isto vreme, traži od vas da ostanete fokisirani na krajnji cilj i pokažete izuzetnu snagu. U pitanju je boks. Iako nepravedno "rezervisan" za muški pol, boks je zapravo savršen vid sporta koji vam može doneti brojne prednosti. Ako imate višak energije ili se borite sa negativnim mislima, džak za udaranje je sve što vam treba da biste se osećali bolje.

Možda vam boks iz trenutne perspektive izgleda zastrašujuće, ali je zapravo lekovit, kako za telo tako i za um. Polako, ali sigurno boks stigma koja okružuje ovu vrstu sporta popušta i sve više žena navlači bokserske rukavice i ulazi u ring. Oluja boksa zahvatila je svet, a ako ste odvažni da proverite i sami u čemu je draž, otkrivamo šta treba da znate pre prvog treninga.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group