Da li želite trbušnjake, ali vam je dosadno vežbanje? 6 minuta plesa je dovoljno da ih dobijete!

Leto je stiglo i želeli biste da imate malo ravniji stomak, ali vežbanje vam nije najomiljenija aktivnost.

Voleli biste da imate volju i raspoloženje da svoj dan započnete kompletnim programom koji će oblikovati vaše trbušnjake, ali vaš um tvrdoglavo odbija. Budući da vas u potpunosti razumemo, moramo vam reći da postoji alternativa kojoj ćete teško reći ne.

Trbušnjaci se takođe mogu postići na zabavan način.

via GIPHY

Kroz program koji traje samo 6 minuta, a tvorac Katia Pryce to naziva „zagrevanjem“, postižete mnogo ciljeva odjednom. Pre svega, to ne doživljavate kao vežbu i upravo je to vrednost plesa. Ovo je više sredstvo za opuštanje i zabavu, a manje vežbanje koje će vam pomoći da dobijete trbušnjake. U roku od 6 minuta više ćete se fokusirati na trup i njegovo jačanje, a trbušnjacima je potreban jak torzo.

Uključen je svaki mali mišić, što nije slučaj kada radite vežbe za trbuh. Uveliko poboljšavate ravnotežu i držanje tela, a najbolje smo ostavili za kraj. Vaše raspoloženje leti u nebo i ako ovo nije dobra motivacija, šta onda jeste?

„Fitnes programi zasnovani na plesu izuzetno su korisni i za telo i za um (i za mozak), jer aktiviraju vaš instinkt za igrom i radošću."

Zato pritisnite play i ne razmišljajte i imaćete savršen stomak i odlično raspoloženje za samo 6 minuta. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group