Cosy cardio: viralni trend koji će promeniti vaš pristup vežbanju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Mackova (@pepamack)

“Soft girl” estetika veliča negu o sebi i inspiriše naš odnos prema fizičkoj aktivnosti.

Novi trend na TikTok-u, umesto iscrpljujućih vežbi u cilju što bržeg sagorevanja masnog tkiva, daje prioritet brizi o zdravlju i blagostanju. Zvuči divno, zar ne?

Šta je „Cosy cardio“?

Jesen povezujemo sa večerima provedenim uz sjaj omiljenih sveća, udobnim džemperima, sporijim tempom života, ali i smanjenom motivacijom za vežbanjem. Promena temperatura, manje sunčanih dana i kiša ne podstiču ljude da napuste kuću i treniraju u teretani. Iako se i dalje trudimo da redovno vežbamo, često sami sebe krivio za sezonske padove u kondiciji.

Trend sa Tiktok-a bi trebalo da bude suprotan napornim treninzima, koji su (iako efikasni) izuzetno iscrpljujući. „Cosy cardio“ je namenjen da bude pristupačniji i nežniji oblik vežbanja za telo. Trend se ne odnosi na oblikovanje mišića ili mršavljenje, već na brigu o sebi.

Soft cardio

„Soft cardio“ trening ima za cilj da eliminiše toksični pritisak koji društvene mreže i brojni fitnes treneri izazivaju danas. Omiljena vežba 25-godišnje tiktokerke je hodanje na traci za trčanje ispred televizora. Na ovaj način možete lako povećati dnevni broj koraka dok gledate svoju omiljenu seriju. „Soft cardio“ trening takođe može uključivati tihu jogu, nežno istezanje tela, vežbe za podršku kičmi ili šetnju prirodom.

@katie.beaupre Love my walking pad #fyp #tiktokshop #foryou #walkingpadbenefits #cozycardio #fitness #walkingpad #tiktokmademebuyit ♬ original sound - Katie Beaupre

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group