Boks za savršeno telo? Brzo sagorite kalorije i izgradite mišićnu masu!

Koje grupe mišića su najaktivnije tokom boksa?

Ako tražite poseban i neočekivan način da brzo sagorite kalorije, onda sa zadovoljstvom možemo da kažemo da je boks jedan od ovih sportova.

Ali da li je to dovoljno da vas ubedi da počnete da se bavite boksom? Verovatno ne! Najlepši supermodeli koji šetaju pistama u cipelama sa visokim potpeticama i seksi čipkanom donjem vešu, zaklinju se u još jedan „dodatak“: bokserske rukavice. Da li ste sada počeli da gledate boks na drugačiji način? Zaista, ovo je neočekivani oblik vežbanja koji se „skriva“ iza zgodnih i snažnih tela Adrijane Lime, ​​Žizel Bundšen i Daucen Kros.

Da li treba da budete dovoljno spremni da biste počeli da se bavite boksom?

Prema Ketrin Braun, treneru boksa „ne morate već da budete u formi, jer će vas boks učiniti fit”.

Koje grupe mišića rade u boksu?

„Boks cilja svu snagu mišića i posebno je efikasan kod žena, jer pomaže u održavanju pravilnog držanja i poboljšanju gustine kostiju, što sprečava osteoporozu“, objašnjava Ketrin Braun. "Ovo je intenzivan trening koji sagoreva kalorije i brzo gradi čistu mišićnu masu.“

Pored toga, ovaj sport ima „urođenu“ sposobnost da oblikuje vitku figuru. Nemojte se, dakle, čuditi što "anđeli" Victoria's Secret brenda imaju jaka i izvajana tela! Za sve je zaslužan boks, koji je bio uključen u njihove teške pripreme pred svaki impresivan nastup.

Kakve rezultate možete da očekujete?

"Šest nedelja je dovoljno da vidite neverovatnu promenu na vašem telu, jer je boks intezivan trening. Pored poboljšanja kardiorespiratornog sistema, deluje i blagotvorno za duh jer povećava samopouzdanje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group