Zdravlje & Fitnes - Fitness

7 sajtova koji će zameniti fitnes trenere

Ne gubite formu!

Zbog karantina smo izgubili priliku da odemo u svoju omiljenu teretanu, ali za gubljenje vremena definitivno nije vreme. Vodite računa o svojoj figuri i postanite vlastiti trener.

Ovi sajtovi će zameniti vašeg fitnes trenera i pružiće ne samo telo iz snova, već i oslobađanje endorfina, koji je sada toliko potreban svima:

Freetrainers

Sajt nudi veliki broj video vežbi koje možete da izvodite bez napuštanja svog doma. Postoje vežbe za izgradnju mišića, pumpanje snage, kardio i druge. Program nezavisno uzima u obzir vaš nivo obuke, ciljeve i ostale pojedinačne parametre. Freetrainers će takođe kreirati kalendar za vas sa dnevnim planom predavanja. Pored toga, imate priliku da vodite dnevnik treninga i beležite svoja dostignuća.

Fatcatworkout

Smešna mačka nudi da izvodite popularne i proverene vežbe sa njom sedam minuta. Trening će dati odlično opterećenje mišićima celog tela!

Fitnessblender

Sajt pruža besplatnu mogućnost treninga zasnovanu na video zapisima koji jasno pokazuju tehniku izvođenja vežbi za određenu mišićnu grupu. Povoljno je da tokom treninga vidite brojač koji pokazuje proteklo i preostalo vreme, kao i koliko kalorija ste uspeli da sagorite.

Exercise

Ovde ćete pronaći ne samo stotine programa treninga za početnike i sportiste, već i preporuke o ishrani. Prvo navedite svoje parametre pomoću filtera, a program će sam formulisati prirodu vežbi, njihov intenzitet kao i meni za dan.

Bodyrock

Sajt će biti koristan onima koji vole intenzivne treninge koji sagorevaju masti dobro i brzo. Programi za vežbanje se redovno ažuriraju, tako da nećete propustite nijedan trening.

Wodcat

Ako ne možete zamisliti život bez crossfita ili treninga visokog intenziteta, uzmite u obzir veb stranicu Wodcat. Ova stranica će svaki dan omogućiti da odaberete vrstu vežbe, njihov nivo težine.

Workoutlabs

Ovo je sajt za one koji ne vole da se bave određenom šemom i stvaraju pravila za sebe. Workoutlabs će vam pomoći da pripremite sopstveni program sa potrebnim vežbama, pristupima i ponavljanjima, pogodnim za vas.

M.L.

 buro247.ua

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group