6 poteza za zategnutu unutrašnju stranu butina

Sve žene žele da imaju atraktivne, zategnute i jake butine.

Uglavnom žene imaju problema sa unutrašnjom stranom butina. Ovih šest poteza će vam pomoći da zategnete butine i da se osećate sigurno u vašim omiljenim suknjama i haljinama.

Zato na noge i počnite sa ovim vežbama!

Vežba br. 1

Lezite na jednoj strani, držite donju nogu ravno, dok je druga noga savijena. Ruka je ispod glave i koleno je na podu. Podižite nogu i udahnite i izdahnite uz istovremeno spuštanje noge dole. Držite telo mirnim dok radite ovu vežbu. Potrebno je 10 ponavljanja na svakoj strani.Vežba br. 2

Ova vežba je neverovatna za vaše noge i unutrašnju stranu butina. Jednostavno zauzmite pozu sa razmaknutim nogama i držite ruke ispred grudi tokom vežbe zbog ravnoteže. Levo koleno je savijeno, čučanj dole i polako klizite desnom nogom u stranu. Dok polako ispravljate nogu, gurnite desnu nogu nazad. Uradite 3 seta po 10 ponavljanja sa svakom nogom.

Vežba br. 3

Ova vežba pored toga što zateže unutrašnju stranu butina, pozitivno utiče na mišiće ruku. Podignite ruke u visini ramena sa savijenim laktovima. Čučanj sa savijenim kolenima i neka noge ostanu stisnute zajedno. Podignite ruke iznad glave čučeći, a zatim povratak na početni položaj. Dovoljno je da uradite 15 ponavljanja.Vežba br. 4

Lezite na leđa. Ispružite ruke dok držite loptu između nogu. Krenite tako što podižete obe ruke i noge prema plafonu. Dodajte loptu rukama između vaših nogu i onda spustite noge na pod. Potrebno je da uradite dve serije po 10 ponavljanja.

Vežba br.5

Stanite sa skupljenim nogama i raširite ruke. Podignite desnu nogu, ljuljajte je ispred leve i zatim vratite nazad. Koristite svoju levu nogu da održite ravnotežu. Potrebno je 3 seta po 10 ponavljanja.


Vežba br.6

Lezite na leđa, sa savijenim kolenima, a stopalima se oslonite na tlo. Postavite loptu ili prsten za tonus mišića između svojih nogu. Uradite most, a zatim se spustite sa loptom između nogu, 20 puta, bez spuštanja ili podizanja karlice. Potrebno je 3 seta ove vežbe.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group