Kako smanjiti jedan konfekcijski broj za samo 10 dana?

Ukoliko je vaš cilj da smršate jedan konfekcijski broj, imamo rešenje za vas.

Bez vežbi i gladovanja, bez brojanja kalorija i mikotrpnih treninga u teretani, za samo 10 dana možete umesto veličine 40, nositi 38.

Personalni trener Robert Brenan osmislio je program pod nazivom Evolucija potpunog preobražaja. Na vama je da odaberete 10-dnevni ili 28-dnevni plan ishrane. Program se zasniva na tri obroka dnevno koja pripremaju kuvari, a tu je i velika porcija salate koju možete da pojedete odjednom ili uživate u njoj grickanjem između obroka.

Robert tvrdi da za četiri nedelje, ovim režimom ishrane, možete u proseku da izgubite 7 kilograma.

Ovaj program je pre svega namenjen zaposlenim ljudima, koji nemaju vrmena da se posvete kuvanju i koji kao alternativu često biraju brzu hranu. Svi obroci su zdravi, pripemljeni bez glutena, bez mleka ili mlečnih proizvoda.

 “Ljudi su danas zatrpani poslom, pod stresom su i preumorni da bi imali vremena i volje da slobodno vreme utroše na pripremu zdrave hrane. Često posežu za sendvičima, naručuju nezdravu hranu ili najgore od svega, ne jedu ništa tokom dana.”

U programu ishrane, jelovnik za doručak je na primer veoma raznovrstan i uvek će vas zasititi – za doručak možete odabrati od lososa sa kuvanim jajima do salate od avokada sa cherry paradajzom i kuvanim jajima.

Umesto “običnog” hleba jede se ovseni. Za vikend su na jelovniku bile “američke” palačinke od kokosovog brašna sa sirupom od maline i javora.

Za vreme vikenda možete pripremiti jela za celu nedelju, pa vam ostaje da ih tokom radnih dana samo podgrejete ili doradite već polu-pripremljena jela. Za ovo vam je potrebno samo desetak minuta.

Umesto suncokretovog ili maslinovog ulja, hrana se priprema na kokosovom ulju koje je najstabilnije na visokim temperaturama. Kokosovo ulje je veoma zdravo, jača imunitet i ubrzava vaš metabolizam.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group