Porodica - Kućni ljubimci

Udobna sofa prijateljski naklonjena vašim krznenim ljubimcima

Baš poput njihovih vlasnika, i kućnim ljubimcima je potreban prostor za odmor.

Psi obično imaju svoj mali kutak za ležanje u uglu sobe, a mačke svoje drvce za penjanje, ali šta je sa trenucima kada želite da vreme provodite zajedno. Iako vaši krzneni prijatelji ne bi imali ništa protiv da sa vama podele vaš dvosed ili trosed, ipak je bolje da postoji nameštaj koji je specijalno dizajniran za njih. Kako bi stvorio sofu za kućne ljubimce i njihove vlasnike Hyun Jin Oh je dizajnirao CoZY, prilagodljiv dvoetažni kauč idealan za pse i mačke, i njihove vlasnike.

Kada je reč o nameštaju za kućne ljubimce tokom faze izrade funkcionalnost ponekad nadmašuje stil ali Hyun Jin Oh je pri stvaranju CoZY-ja napravio fantastičan kompromis. Okvir sofe je napravlje od nerđajućeg čelika, što dovodi u krupni plan industrijski šik karakter. Četiri smele jarko crvene trake od kože se obmotavaju oko čeličnih šipki CoZY-jevog naslona za ruke i osnove, što doprinosi estetskoj privlačnosti ovog neobičnog komada nameštaja. Sofa je specijalno dizanirana da bude lako dostupna manjim rasama pasa, ali i onim ljubimcima koji su u starijoj dobi.

Budući da se ljudi u većini slučajeva u toku dana rado odmaraju na svojim sofa, a ljubimci su oni koji slede njihov primer. Ponekad je međutim kauč na kom vi ležite previše visok za vašeg malog ljubimca. Kako bi podstakao pse da se više druže sa svojim vlasnicima CoZY koristi drvenu dasku koja se pruža duž osnove sofe. Kada je drvena daska u potpunosti izvučena, četvrtina jastučaste površine ove sofe spušta se na dole kako bi se manji i stariji psi lakše popeli na nju, i smestili se kraj vas. Kada dasku vratite u prvobitan položaj, prostor za pse se spušta i on može lako da siđe sa sofe ili po želji da ostane da leži u nižem položaju.

Ovakva sofa je idealan izbor za sve vlasnike koji se dvoume između čistog nameštaja u kući i dozvoljavalja ljubimcima da svojim (ponekad prljavim) šapama hodaju po nameštaju. Štaviše uz ovu sofu napravljen je idealan kompromis između ove dve krajnosti – vaš pas je tu kraj vas, a opet ima svoj definisani prostor za ležanje, koji sa lakoćom kada je potrebno možete očistiti.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group