Sačuvajte uspomene na prelepim porodičnim fotografijama!

Više slika

Više slika

Lako je propustiti dragocene momente u ubrzanom svetu u kojem živimo.

Pogotovu sa decom koja “rastu kao iz vode“. Svi želimo da to ipak nekako sačuvamo, više nego samo u glavi. Ali da bude lepo upakovano i da se vraćamo tim sećanjima ispunjeni ljubavlju. Majke koje stiskaju svoju decu i ne puštaju ih iz naručja, ta njihova preslatka deca... nije što je moje ali je najlepše! Ne puštam da odraste... Kako se osećate? Da li želite da sačuvate sve to što sada osećate? Opišite sebi šta je to. Kako da to sačuvamo? Kako da se vratimo baš tamo? Da li je to moguće?

Ne brinite, moguće je! Postoji kreativno i zabavno rešenje stvoreno samo  za vas i vašu porodicu! Da se svi sjajni momenti manifestuju u jednu fantastičnu fotografiju koja će vam pružati lepa sećanja na dragocene momente i izmamiti osmeh. Studio Porodični portreti iz Beograda spremio je za vas i vašu porodicu jedan pravi slatkiš. Bilo da su deca ili ljubimci u pitanju, fotografije iz ovog prijateljskog i profesionalnog studija, beleže i podsećaju nas na fantastične momente. Momente koji ostaju zauvek u nama. Taj preslatki osmeh ćerkice, blesava faca vašeg mlađeg sina i blentavi izraz  vašeg Džekija, je ono što vam greje srce, a mi vas vraćamo pravo u taj trenutak. Nešto poput putovanja kroz vreme. Vežite se, krećemo!

Iza celog projekta stoji Miloš Nešić. Fotograf iz Beograda koji je diplomirao na FAMU u Pragu, jednoj od najprestižnijih,  i petoj najstarijoj filmskoj akademiji u Evropi. Dugogodišnje iskustvo u inostranstvu u komercijalnoj i portretnoj fotografiji garantuju vrhunski kvalitet i profesionalni pristup i odnos. Studijske crno bele fotografije, oslobođene svih distrakcija, nežni, ali pak snažni kontrasti, jednostavne kompozicije i savremeno svetlo, je ono što čini ove fotografije magičnim. Stavljajući akcenat na ono iskreno i važno, na emocije i ljubav.

Porodične fotografije u štampanoj formi velikih formata (100cmX70cm), svetski isprodukovane, štampane na arhivnim papirima sa stabilnim bojama i uramljene u prelepe ramove koje će ulepšati enterijer vašeg doma i raspametiti vaše goste, su proizvod koji nudi Studio Porodični portreti.

Vaše preslatko dete ili veseli ljubimac postaju jedno sa fotografijom, i time transformišu momenat, sećanje i drago biće u večnost i umetničko delo.

Stvarajte sećanja, ali ih zabeležite i imajte ih zauvek uz sebe!

Vaš Studio Porodični portreti

Kontakt:

DM @porodicniportreti

WEB: milosnesic.com

telefon: 0601655535

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group