Predmeti na dohvat ruke u kući koji vašeg mališana mogu zabavljati satima

Ponekad su stvari koje ništa ne koštaju one koje mogu da donesu najviše zabave.

Najčešće roditelji će u pokušaju da zabave svoje dete posegnuti za najnovijim igračkama u radnjama koje se reklamiraju kao one koje pozitivno deluju na detetove motoričke i kognitivne veštine. Međutim, neretko iako niste štedeli novac pri kupovini igračke za vašeg mališana, po dolasku kući otkrili ste da se njemu više sviđa kutija od same igračke. Takođe, ne tako mali broj puta dete će brzo izgubiti interesovanje za igračku i biće više fascinirano nekim kućnim predmetom poput drvenih kašika.

Šta vam to govori? Umesto da tražite novije i novije igračke i dajete na njih ogromnu količinu novca, poslužite se predmetima koji su vam na dohvat ruke u vašem domu i zabavite vaše dete. Gotovo svaka prostorija u kući krije u sebi svoje malo blago koje deci može da bude interesantno, a mi vam danas u našoj galeriji otkrivamo s čim to najmlađi među nama posebno vole da se igraju.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group